avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... port ilegal de cutit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

port ilegal de cutit

una seara am si eu o intrebare am un baiat major clasa 12 si acum vreo 2 luni a luat de acasa un cutit de bucatarie si a amenitat in scoala un coleg care tot se lua de el collegul respectiv a depus plangere dupa cateva drumuri la politie o amenda in luna mai trebui sa se prezinte la tribunal ptr proces ma poate ajuta cineva cu un sfat trebui avocat ce i se poate intampla va rog mi sa spus ca este acuzat de port ilegal de arme un cutit
Cel mai recent răspuns: florinvasile1975 , utilizator 23:05, 25 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!

Sfatul nostru este sa va angajati un avocat. totusi, fiind minor, nu va avea cazierul patat si nici nu va putea primi o pedeapsa cu inchisoarea, Cel mult o masura educativa. Totusi ar fi bine sa obtineti o achitare, dar numai in urma consultarii dosarului si a pregatirii apararii de catre un avocat bun.

Cu stima.
Buna seara domnul avocat .Baiatul meu nu este minor are 22 ani am gasit un avocat ,dansul a luat dosarul si a ramas sa vada ce poate face . oricum va multumesc frumos pentru sfat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Port ilegal de arma- cutit florinvasile1975 florinvasile1975 una seara am si eu o intrebare am un baiat major clasa 12 si acum vreo 2 luni a luat de acasa un cutit de bucatarie si a amenitat in scoala un coleg care ... (vezi toată discuția)
Control de rutina / filtru de politie; arme albe annamariacir annamariacir Buna ziua. Imi cer scuze daca s-au mai pus aceste probleme dar imi este aproape imposibil sa caut prin miile de discutii :) Prima mea intrebare este daca ... (vezi toată discuția)
Încredințarea mașinii sororii mele fără permis LucianR0 LucianR0 buna seara am încredințat masina mamei mele pe care o conduc eu.. surorii mele fara permis am fost prinși si ne-am ales cu dosar penal amândoi.... am ... (vezi toată discuția)