avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Încredințarea mașinii sororii mele fără permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Încredințarea mașinii sororii mele fără permis

buna seara
am încredințat masina mamei mele pe care o conduc eu.. surorii mele fara permis
am fost prinși si ne-am ales cu dosar penal amândoi....
am dorii va rugăm sa stim ce se va întâmpla de acum cu noi ...
cel mai bun si fericit caz si cel mai sumbru...
daca merită sa ne căutăm avocat...
daca ne poate ajuta cu ceva acum ca deja avem dosarele penale si declarațiile scrise... in dosar cu cele întâmplate...
daca putem grabii cumva întregul proces...
si daca eu fiind urmărit penal cu cazierul pătat pot pleca din țară spre rep moldova
am dorii sa stim daca este vreo sansa sa primim clasare dosar la procuror
sau daca putem face ceva sa se întâmple asta sau daca un avocat ne poate ajuta
As mai dori sa stiu daca primesc amenda penala sau închisoare cu suspendare daca o sa m-i se anuleze permisul de conducerea
mulțumesc mult
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2021
LucianR0, utilizator
Clasarea se dispune cand se constata existenta unui impediment in exercitarea actiunii penale.
Din descrierea dvs, fapta indeplineste conditiile de tipicitate ale infractiunii pentru care sunteti cercetat.
Nu vad o problema sa parasiti tara, sa fiti insa prezent cand veti fi citat.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am fost oprit în românia cu alcoolemie în aer ... AnonimT AnonimT Bună ziua, Am fost oprit în România cu alcoolemie în aer 0.6 în sânge peste 1, permisul meu este din Republica Moldova. Întrebarea 1. Eu pot ieși din ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat!!! frecu frecu am avut un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului (0.8). am plecat in strainatate avand permisul suspendat. nu am putut in acel moment sa-l ... (vezi toată discuția)
Retinere permis strain, cu drept de circulatie Cica_m11 Cica_m11 Buna seara! Voi fi recunoscator pentru raspuns la urmatoarele intrebari. Acum o saptamana am fost implicat intr-un accident de circulatie, am tamponat un ... (vezi toată discuția)