avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Am fost oprit în România cu alcoolemie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Am fost oprit în România cu alcoolemie în aer ...

Bună ziua,
Am fost oprit în România cu alcoolemie în aer 0.6 în sânge peste 1, permisul meu este din Republica Moldova. Întrebarea 1. Eu pot ieși din România? 2. Dacă îmi fac în Republica am permis voi putea circula cu el? 3. Cam cât timp durează tot procesul, mi-a făcut dosar penal permisul e reținut, îl voi primi înapoi sau e anulat de tot? Va mulțumesc mult
Puteți sa ieșiți din România.
Permisul dvs este reținut de autoritățile din România pe durata procesului penal
Nu va puteți face alt permis în Moldova deoarece dvs aveți permis. Dacă va gândiți sa declarați în fals ca l-ati pierdut, trebuie sa va gândiți și la consecințe.
În funcție de solutie, la finalul procesului, fie va primiți permisul înapoi, fie se trimite la autoritățile emitente sa hotărască în privința lui.
Pentru celeritate, angajati-va avocat specializat în astfel de cauze și stabiliți împreună strategia apărării.
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Eu vreau sa ma îmi fac altul pentru a putea conduce în Republica Moldova nu în România. Și legat de avocat am vorbit deja cu o doamna avocat nu a putut sa ma ajute cu absolut nimic. Sunt din Brașov dacă e vreun avocat din oraș care a mai avut situații de genul as fi interesat sa facem un contract. Mulțumesc
Eu sunt perfect de acord cu domnul avocat Pătrașcu.
Este imposibil ceea ce vreți și nu exista niciun avocat in întreaga lume care sa va poată ajuta asa cum vreți.

Incercati sa va angajati totuși avocat intrucat va poate fi de ajutor.
Nu în problema pe care o vreți dar acolo unde contează.

Claudiu Lascoschi - BUCUREȘTI
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan claust claust am avut 1,36 la prima proba biologica si la a doua 1,24 la ce sa ma astept stie cineva daca as putea ramane cu permisul,numai suspendat nu anullat? (vezi toată discuția)
Dosar penal la politie ciptes ciptes Am un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si este la Politie din 25.11.2008. Cam cat mai poate dura instrumentarea dosarului pana ii da ... (vezi toată discuția)