avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Instructor pt educatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Instructor pt educatie

Buna seara.Un instructor pt educatie (cadru didactic auxiliar) poate fi platit cu studii superioare daca nu sunt in domeniu?Pt ca eu am terminat contabilitate si sunt platita cu studii medii.Unde pot vedea mai exact(lege,hotarare,etc)?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 6 Februarie 2018
Nu se prevede anumite studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel studii poz. cor 243216 karl_holcroft karl_holcroft Bună seara, Postul de Analist servicii client cod 243216 prevede necesitatea deținerii de studii superioare?în anexa la fisa postului, cerință pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! codul cor 143903 este cu studii superioare , se ia ... Mihaela Ina T Mihaela Ina T Buna ziua ! Codul Cor 143903 este cu studii superioare , se ia in calcul la calcularea vechimii in studii superioare pentru un economist ? (vezi toată discuția)
Salarizare instructor de educatie extrascolara ornelia ornelia sunt instructor de educatie extrascolara 1A,cu o vechime de 19 ani in campul muncii,in 2010 am absolvit Facultatea de Psihologie la SSD si as dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)