avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Credit fara sa fi fost angajat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Credit fara sa fi fost angajat?

Am o cunostinta care nu a fost niciodata angajat dar a luat un credit ipotecar de la o banca ajutat de un angajat al bancii,credit pe care nu l_a achitat.Banca a executat ipoteca in dauna mai multor mostenitori.Ce se poate face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita. MIHAELA_ELA MIHAELA_ELA Buna ziua! Am nevoie de un sfat:am un credit la banca in franci elvetieni cu ipoteca,pe care il platim cu greu la caseria Banci,si din cauza asta nu am mai ... (vezi toată discuția)
Rate la banca andra2222 andra2222 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti, am doua credite de nevoi personale si un credit ipotecar, din pacate nu reusesc sa mai platesc nimic , abia reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Credit pe firma cu garantii per aval ContSters225650 ContSters225650 Am o problema legata de un credit pe firma care e de 3 ani si care nu il mai pot plati ,creditul este cu garantii per aval cu bilete la ordin avalizate de ... (vezi toată discuția)