avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - scoatere la licitatie imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - scoatere la licitatie imobil

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: in cazul in care
- un imobil este subiectul executarii silite in favoarea unei banci si
- a fost deja stabilit termenul pentru prima licitatie in scopul valorificarii imobilului,
procesul poate fi oprit in cazul in care debitorul achita sumele datorate bancii si executorului judecatoresc inainte ca imobilul sa fie vandut ? (respectiv inainte de tinerea primei licitatii sau inainte de tinerea celei de-a doua licitatii, in cazul in care bunul nu s-a vandut prin prima)?
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: monicaflorean , utilizator 12:33, 7 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos pentru raspuns. Inchiderea dosarului depinde de acordul creditorului, sau se face automat odata cu plata sumelor datorate? Altfel spus, creditorul poate refuza sa incaseze creanta de la debitor si sa impuna valorificarea bunului prin licitatie?
Ultima modificare: Vineri, 7 Aprilie 2017
monicaflorean, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa platesc datoriile fostului proprietar? eleodor-popescu eleodor-popescu Am achizitionat un apartament la licitatie. Am aflat ca fostul proprietar are la intretinere datorii. Trebuie sa-i platesc datoriile? Se face o noua fisa cu ... (vezi toată discuția)
Datoriile unui apartament vandut la licitatie mihaelacalin2009 mihaelacalin2009 Buna ziua! Un apartament a fost vandut la licitatie de catre executor, liber de sarcini, desi proprietarii aveau datorii atat la banci cat si la utilitati. ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil executat silit mary_stoica mary_stoica Buna seara, Am nevoie de lamuriri in urmatoarea situatie: Un creditor initiaza executarea unui imobil. In urma vanzarii la licitatie, imobilul a fost ... (vezi toată discuția)