avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eronat in dosr penal inchis imi este ridicat dreptul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eronat in dosr penal inchis imi este ridicat dreptul de port si folosire arma vanatoare

SUBSEMNATUL OLARIU IONUT FLORIN FIUL LUI IONEL SI LENUTA CU DOMICILIUL IN COMUNA JILAVA JUDET ILFOV SOSEAUA GIURGIULUI NUMARUL 33A. BLOC B2. SC 3. AP 52. ET 4. CU CNP 1860820430096 SI C.I SERIA IF NUMARUL 405591 NASCUT IN SECTOR 3 BUCURESTI PRIN PREZENTA VA ROG A RECTIFICA GRESEALA FACUTA DE CATRE REPREZENTANTII POLITIEI ROMANE CARE LA INDICAREA GRESITA A SUBSEMNATEI BAZGAN MIHAELA ELISABETA DOMICILIATA IN JILAVA ILFOV SOS GIURGIULUI NR 33. BL 304. sc 1. Et 1. AP13. IN DOSARUL NR 3809/P/2016 .
DECLAR CA NU SUNT EU FAPTUITORUL AM LUAT LEGATURA CU EA LA DOMICILIU A RECUNOSCUT CA A GRESIT SI DE ACEEA NU A MAI FACUT PLANGERE IN TERMENUL DE 90 DE ZILE DOSARL SA INCHIS DAR FIIND DETINATOR DE ARMA LETALA DE VANATOARE LEGAL SUNT CERCETAT DE CATRE CEI DE LA ARME SI MUNITII ILFOV IN VEDEREA VIZEI DE 5 ANI SI RISC PRIN ACEASTA ALT DOSAR FARA NICI O VINA DACA NU PRIMESC VIZA PANA LA 16 MARTIE NERESPECTAND ATSFEL REGIMUL ARMELOR SI MUNITIILOR.MENTIONEZ CA TREBUIE TOTODATA SA SCOT LA VANZARE ARMA IN SUMA DE 1000 RON SI PIERD 1100 RON TAXA PLATITA ANUAL ASOCIATIEI DE VANATOARE GIURGIU PLUS 300 RON ANALIZELE SI ALTE TIPIZATE NECESARE DOSARULUI DE VIZARE ARMA BANI CE DACA SE INTAMPLA ASTA DORESC IN INSTANTA CA TOATE PARTILE CARE AU CONTRIBUIT CA EU SA APAR ERONAT IN DOSARUL 3809/P/2016.

Alte discuții în legătură

Cum formulez li_a_she li_a_she cum formulez o declaratie pentru daune morale? si materiale? am avut un conflict dupa care un individ ma lovit cu o scrumiera si am 8-9 zile de spitalizare ... (vezi toată discuția)
Telefonul copilului claudiuferlai claudiuferlai Buna ziua, Stie cineva ce pot face in cazul in care sun la telefonul copilului pentru a sesiza o situatie de neglijenta si a solicita interventia echipei ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma sa stiu ce drepturi am! almiraeliza almiraeliza Stau intr un bloc, unde administratorul, de peste 20 ani, a facut ce a dorit el ...., de un singur control nu a avut parte in 20 ani, a administrat timp de 3 ... (vezi toată discuția)