adriantot a scris:
Multe necazuri plecate de la faptul, confirmat de dv, ca ati refuzat sa platiti cotele de intretinere cu ani in urma.
Acum mergeti la asociatie si platiti cat puteti din datorie. La judecatorie o sa aveti intelegere din partea instantei daca o sa dovediti cu chitantele ca acum platiti.
Sigur ca suma este mare si apartamentul se poate vinde la licitatie dar acest lucru puteti sa-l amanati si 2-3 ani daca solicitati termene si aduceti mereu dovezi ca platiti lunar cat de mult puteti.
Vorbiti si cu presedintele asociatiei si luati-va un angajament scris ca o sa achitati restanta solicitand o esalonare a sumei.
sa va dea Dzeu multa sanatate adriantot, azi am primit citatia, sunt debusolata si disperata,
ca urmare, raspunsul dvs PROMT la care nici nu ma asteptam in noaptea asta, ma va ajuta poate, ca spre dimineata sa adorm poate,
sa va dea Dzeu inapoi inzecit inapoi, binele pe care mi l ati oferit , adica, o licarie de sperante,
am pe anul acesta chitantele ca am platit lunar cheltuielile de bloc,
cat si ca, lunar, de peste PATRU ani, platesc gazul ce imi revine, pe NUMELE : as. de locatari ,
stiu ca asta este un risc mare , dar, nu am avut incotro ! fostul administrator, refuzand categoric sa imi elibereze o chitanta, sa pot plati pe numele meu gazul
si el nu a mai platit gazul, ca urmare, riscam sa imi fie taiat gazul in toiul ierni , ramanand cu mama batrana si cu fratele handicapat in frig
orice mic raspuns, pentru mine este binevenit ! ca urmare, va multumesc din inima, pentru raspunsul dvs adriantot ! eu, ma vedeam deja evacuata in februarie, martie ,
cu presedintele de bloc nu pot comunica, este fostul administrator de bloc, nu vrea nici cum sa renunte la titlulatura !( chiar si cand o fost demis,si ales un nou administrator, acum 10 ani, a refuzat sa predea administratia, si a ramas asa, o ramas tot el adminsitrator )
a fost administrator timp de 20 de ani si acum este pres. blocului,
tine mortis sa ma dea afara din bloc, deoarece, stie ca detin inca din 2003 dovezi referitor la ilegalitatile lui,
in acest caz, pot face un angajament la administratoarea blocului ! ??? dansa este o adevarata doamna si stie ca am dreptate, ca, cu haos total o preluat administratia
multumesc anticipat pentru raspuns
cu respect : eliza