avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Citatie Politia Rutiera neclara, ajutor va rog
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Citatie Politia Rutiera neclara, ajutor va rog

Astazi am primit o citatie (lipita de usa) de la politia municipiului xx Biroul Rutier, in aceasta citatie sunt datele mele personale, data fiind cea de azi 07.04.2017 , in care scrie ca pe data de 08.04.2017 trebuie sa ma prezit la sediul de politie in calitate de "proprietar al auto xx99xxx" in cauza privind " Reclamatie" , iar in josul paginii mai scrie si numele organului de cercetare si semnatura.

Ar trebui sa-mi fac griji? Tin sa precizez ca autovehiculul stationeaza in alt oras de pe data de 25.03.2017.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:44, 7 Aprilie 2017
Poate sa fie reclamatie ca ati savirsit vreo contraventie, sau ca s-a intimplat ceva cu masina dvs. Depinde in ce conditii ati lasat autovehicolul. Mergeti si rezolvati.
Despre ce contraventii ar putea fi vorba? ati putea sa-mi dati niste exemple?
Nu stiu exact, ati lasat masina intr-un loc nepermis (parcare interzisa de exemplu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicari masini calin64 calin64 e normal ca firmele de ridicat masinile parcate neregulamentar sa ridice doar 1 masina care incalca sa spunem indicatorul \"oprirea interzisa\", atat timp cat ... (vezi toată discuția)
Invitatie de la politia locala FlorinSt21 FlorinSt21 Buna ziua, In cazul unei citatii de la politia locala sunt obligat sa ma prezint pentru a le comunica cine a folosit o masina ce a fost surprinsa stationand ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei amenzi hutuandrei hutuandrei am ptimit astazi o amenda de la politia municipiului pentru oprire in loc interzis si miau dat si 6 puncte penalizare cu toate ca am oprit doar doua minute si ... (vezi toată discuția)