avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Invitatie de la Politia locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Invitatie de la Politia locala

Buna ziua,

In cazul unei citatii de la politia locala sunt obligat sa ma prezint pentru a le comunica cine a folosit o masina ce a fost surprinsa stationand intr-un loc nepermis?
In citatie se aduce in discutie leagea 61/1991(R), art2. pct.31 cum ca voi fi amendant daca nu ma prezint/le comunic datele de identificare.
Are vreo importanta ca fapta s-a produs in 20.09.2017, iar notificarea am primit-o in 26.01.2018, adica este un temen limita pana la care se poate comunica o contraventie?

Multumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
FlorinSt21, utilizator
Cel mai recent răspuns: FlorinSt21 , utilizator 10:44, 29 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Este legal ca politia locala sa solicite informatii despre persoana care folosit autovehicolul la data respectiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala necomunicare identitate conducator josephine_cointreau josephine_cointreau Am primit la firma pe care o detin o solicitare din partea politie locale - Directia de Ordine Publica, prin care mi se solicita sa ma prezint la institutie ... (vezi toată discuția)
Invitatie la politie prin email ValentinC79 ValentinC79 Acum vreo luna am facut o sesizare pe portalul politiei romane pentru tulburarea linistii publice in mod repetat. Acum o saptamana am primt prin email o ... (vezi toată discuția)
Instiintare poliția locala Nicoleta1988 Nicoleta1988 Buna ziua, Avem o firma de transport si soferul a parcat intr un loc interzis. Am primit o înștiințare ca un termen de 5zile soferul sa se prezinte la ... (vezi toată discuția)