avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Instiintare poliția locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Instiintare poliția locala

Buna ziua,
Avem o firma de transport si soferul a parcat intr un loc interzis. Am primit o înștiințare ca un termen de 5zile soferul sa se prezinte la sediul Poliție locale pt a clarifica situația. In cazul neprezentarii amenda cine o va primii? Noi ca firma sau soferul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:02, 20 Noiembrie 2017
Cel care este destinatarul citatiei, in caz de neprezentare a niciunei persoane. Citatia este pentru identificarea persoanei vinovate si intocmirea PV de contraventie pentru stationare in loc interzis. Neprezentarea se sanctioneaza cf. art.3.31 din legea 61/1991.
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2017
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o somatie de a merge la sediul poliției locale pt ... Maryus1986 Maryus1986 Am primit o somatie de a merge la sediul poliției locale pt o parcare neparlamentara. Dacă merg, imi vor face pv pe baza datelor înregistrate si automat ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala marc13 marc13 Buna ziua, Desi inteleg ca prin decizia nr. 11/2017, ÎCCJ a stabilit ca doar Politia Rutiera are dreptul sa solicite comunicarea identitatii persoanei care ... (vezi toată discuția)
Amenda politie locala stationare interzisa favex favex Am fost amendat in lipsa de catre politia locala pt stationare interzisa prin fluturas in geam, dar acestia aveau masina oprita voluntar chiar sub semnul de ... (vezi toată discuția)