avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa imi fac ii daca sunt in CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa imi fac ii daca sunt in CCC?

Vreau sa imi fac ii pt un fast food,dar sunt in concediu de crestere copil...intrebarea este,pierd indemnizatia,am voie sa fac ii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:57, 7 Aprilie 2017
Puteti sa infiintati o I.I., dar nu trebuie sa realizati venituri mai mari de 3699 lei intr-un an calendaristic, intrucat depasirea acestui cuantum duce la suspendare platii indemnizatiei pentru CCC.
Dar srl pot sa fac?
Puteti infiinta orice entitate juridica - S.A., S.R.L., SRL - D etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de crestere a copilului având pfa Andreea Mirela Andreea Mirela Buna, sunt angajata la o firma unde lucrez cu 8 ore si am si un PFA deschis in urma unui fond european. Menționez ca am venituri din PFA undeva la 4500lei pe ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Roxana Elena Dumitriu Roxana Elena Dumitriu Buna ziua, In curand voi intra in concediu pt cresterea copilului. In acest moment sunt angajata cu norma intreaga si detin si un PFA. Intrebarea este: ... (vezi toată discuția)