Exista vreo limitare in copierea unui text dintr-o carte de exemplu? Poti copia o pagina sau doua atata timp cat citezi sursa? lucrarea are 2 parti ,una teoretica si un studiu de caz, studiul de caz e normal sa-l faci si sa ai tu ce redacta dar la partea teoretica nu ai ce sa scrii tu de la tine pentru ca sunt deja informatii deja stiute ce apar deja intr-o gramada de carti nu mai stau sa inventez lucruri noi,eu doar le prezint din nou.ideea era ca la partea teoretica trebuie sa abordez un anumit subiect si sa prezint informatii despre el care sunt deja stiute larg si nu apar doar intr o carte de un anumit autor inca sa spui ca ai furat o ''inventie'' unica. inca ceva, cum pun corect sursa? am vazut o gramada de modalitati care mai de care,am vazut si lucrari simple cu trimitere la bibliografie la sfarsitul unui text mai lung cu ''[1]'' . deci pe scurt.. cum pot sa mi intocmesc partea teoretica fara sa fiu acuzat de plagiat si cat/cum pun bibliografia corect in text? nu sunt familiarizat deloc cu proiecul de licenta de aici si atatea nelamuriri
Drepturi autor ...
papinni
Buna!!! Sunt oarecum in ceata deoarece de ceva timp lucrez la o carticica care cuprinde o explicare a unor activitati de ordin industrial si in mod special ... (vezi toată discuția)