avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Poate \'Universitatea de stat\' sa nu ma lase sa ma ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Poate 'Universitatea de stat' sa nu ma lase sa ma inscriu pentru lucrarea de disertatie?

Am aflat cu stupoare, ca 'Universitatea din Oradea', in urma unei hotarari din aceasta luna, nu ma lasa sa ma inscriu pentru lucrarea de disertatie, din cauza unei restante de plata de la alta facultate de acum 5 ani (care face parte din 'Universitatea din Oradea'). Mentionez ca, la masterul pe care il fac in prezent nu am de platit nimic. In concluzie, nu vor sa-mi dea nici lucrarea de licenta si nici sa ma inscriu la cea de disertatie. Este legala aceasta constrangere sau pot ataca?! Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Diy Mps , utilizator 18:07, 8 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, am finalizat studiile de licenta. Dar, cei de la facultatea unde sunt, nu vor sa-mi dea foaia matricola pentru a-mi "scoate" originalul. Sunt inscrisa la studii de master, respectiv anul II, ultimul semestru tot in cadrul aceeleasi facultati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine diploma de licenta de la o anumita facultate? ase123 ase123 Mentionez ca in anul 2011 sotul meu a terminat facultatea! si nici in ziua de azi nu si-a primit diploma....Sun la secretariatul facultatii si pur si simpu ma ... (vezi toată discuția)
Facultatea nu imi da diploma de bac si foaia matricola valentin0001 valentin0001 In vara am terminat facultatea la Universitatea din Craiova. Dupa finalizarea facultatii m-am inscris la master si am fost admis, apoi am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul,cum se desfasoara sbdcl sbdcl masterul cum se desfasoara?cum se tin cursurile ,de cate ori ,cum se dau examenele referatele,disertatia ce resupune?cu ce ne ajuta masterul? se poate prelungi ... (vezi toată discuția)