avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plati anticipate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plati anticipate

Astazi am primit prin posta, din partea ANAF, o somatie si un titlu executoriu cum ca n-am facut plati anticipate pt. trim. 1, fiind PFA.
Am facut platile cuvenite in data de 24.03.2017 electronic, prin ghiseul.ro.
Mi s-a ridicat putin tensiunea si i-am reprosat din nou sotiei ca n-am plecat cand eram mai tineri din tara asta trista, al carei cetatean umil sunt.
Spuneti-mi ce sa fac pentru ca nu vreau sa ma mai umilesc pe la ghiseele lor.
Ultima modificare: Vineri, 7 Aprilie 2017
Robespierre, utilizator
Cel mai recent răspuns: LilaT , utilizator 20:41, 20 Aprilie 2017
Azi, la radio România actualități, un șef de la ANAF a spus, senin, că durează cam 30-40 de zile până se face actualizarea datelor la ei în sistem (adică preluarea plăților de pe ghișeul.ro). Și nu știe dacă se vor calcula, sau nu, penalități pentru zilele acelea...
Faceți o reclamație mâine, pe mail, și depuneți o reclamație luni la registratură. Atașați un print screen ca dovadă a datei la care ați făcut plata.
Dați un telefon la serviciul de asistență contribuabili și înregistrați convorbirea.
Vă doresc succes.
Dacă mai aveți chef, ar fi interesant să ne spuneți cum și în cât timp ați rezolvat.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru sfaturi.Am trimis catre ANAF local un mail cu copie dupa chitanta de la ghiseul.ro.A doua zi am facut insa un drum (ala de care am crezut ca scap) si am depus o informare cu copia de pe ghiseul.ro la care am luat numar de inregistrare ca la noi nu se stie niciodata cum pot evolua lucrurile.
Ieri, 19.04.2017, am primit un mail in care sunt informat ca nu figurez cu debite neachitate.
Dupa 10 zile.
Asta e tot.
Felicitări!
Uneori e mai simplu cu ordinul de plată. Și sigur nu ne crește tensiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie anaf Robespierre Robespierre Astazi am primit prin posta, din partea ANAF, o somatie si un titlu executoriu cum ca n-am facut plati anticipate pt. trim. 1, fiind PFA. Am facut platile ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda online slro slro Am comandat in data de 06.11.2011 de pe un magazin online 3 laptop-uri. Motivul pentru care am comandat este unul simplu, am comandat la un pret, iar ei spre ... (vezi toată discuția)
Proba electronica obtinuta ilegal emilot66 emilot66 1. Daca mi s-a intrat in calculator si sau facut poze la \\\\"My Computer\\\\" cu fisierele si marimea lor de catre politie sau providerul de internet fara ... (vezi toată discuția)