avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... comanda mobila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

comanda mobila

In luna ianuarie am facut comanda de la un magazin din orasul meu care e partener al unei importante fabrici de mobila. Am achitat 30% din valoarea mobilei primimd factura, chitanta si contract cu termen de 30 de zile. Dupa 30 de zile am contactat reprezentatntul magazinului intreband de comanda mea si am fost amanat din diverse motive. Dupa o saptamana patronul firmei nu mi-a raspuns la telefon si magazinul e inchis. Am fost la politie sa depun plangere si am constatat ca ar mai fi 30 de persoane in situatia asta, unele din ele platind integral costul mobilei.
Intrebarile mele ar fi: pentru ce fapta ar putea fi acuzat patronul firmei; ce ar mai trebui sa fac in afara de plangerea la politie; cum as putea urgenta legal recuperarea prejudiciului; in cat timp ar ajunge un astfel de caz in instanta si cat ar dura procesul.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ovidiu_Ilie , utilizator 20:31, 7 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea indeplinirii obligatiilor BogdanP BogdanP Buna ziua. Ma aflu in situatia de a fi comandat o usa scumpa pentru apartament de la o firma. Factura s-a incheiat intre firma mea si firma care livreaza ... (vezi toată discuția)
Țeapă la o comandă de mobilă pentru care s-a plătit avans. cum îmi pot recupera banii? am depus plângere la poliție dar nu s-a rezolvat nimic până acum Ovidiu_Ilie Ovidiu_Ilie Buna ziua. Acum mai bine de un an am făcut comanda de mobila la un magazin din orașul meu. Am achitat avans și am primit factura. Comanda nu a fost ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda ? gabrielcpg gabrielcpg Bună ziua, în urmă cu 5 luni am căutat pe net o firmă pt a-mi executa o comandă de mobilă. După verificările facute la Registrul Comerțului asupra ... (vezi toată discuția)