avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Țeapă la o comandă de mobilă pentru care s-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Țeapă la o comandă de mobilă pentru care s-a plătit avans. Cum îmi pot recupera banii? Am depus plângere la poliție dar nu s-a rezolvat nimic până acum

Buna ziua.

Acum mai bine de un an am făcut comanda de mobila la un magazin din orașul meu.
Am achitat avans și am primit factura.
Comanda nu a fost onorata și magazinul s-au închis, in această situație ar mai fi 30-40 de persoane.
Am depus plângere la politie dar nu s-a soluționat nimic deocamdată.
Țin să precizez că aproape lunar sunam polițistul care se ocupa de caz, care îmi spunea că procedura e grea, că are multe dosare in lucru...
L-am sunat ieri și tot aceleași lucruri mi-a spus, și să nu-l mai deranjez că are alte dosare mai importante...
Oare vrea sa țină acest dosar la sertar ca să se prescrie faptele?...
Ce pot face eu in acest caz, cui să mă adresez sa aflu stadiul dosarului?
Ce as putea face sa se urgenteze soluționarea dosarului?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 21:56, 1 Octombrie 2018
Ce s-a intamplat cu firma respectiva? a functionat vreodata?
Firma a funcționat, erau parteneri STAER in judetul meu, acum e in procedura de insolvență din cate am aflat

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ce s-a intamplat cu firma respectiva? a functionat vreodata?

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu rezolvati nimic cu plangerea penala, e un litigiu civil, fiind in insolventa, nu va ramane decat sa va inscrieti la masa credala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, va aflati intr-o situatie nefericita.
Va trebui sa va inscrieti la masa credala.
Adică, așa e in Romania, înșeli zeci de oameni, suma păgubiților e destul de mare, și scapi basma curată...
Administratorul firmei nu răspunde pentru faptele sale?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu rezolvati nimic cu plangerea penala, e un litigiu civil, fiind in insolventa, nu va ramane decat sa va inscrieti la masa credala.

Alte discuții în legătură

Probleme privind insolventa, lichidarea judiciara si falimentul fanica22 fanica22 va rog daca se poate . in anul 2009 am dorit sa cumpar tamplarie pvc cu geam termopan de la o societate care avea punct de lucru in localitatea mea de ... (vezi toată discuția)
Revocare donatie in insolventa vendeta vendeta parte din imobilul aflat in proprietatea unui srl a fost adus ca aport la capitalul societatii in urma unei donatii facute de mine pt. fostul meu sot care ... (vezi toată discuția)
Termen limita ptr inscriere la masa credala. lichidator. discover discover Buna ziua , am mai rasfoit intre timp forumul si am tot mai multe nedumeriri. In primul rand cu cate BO, (daca am 5 dar nu sunt scadente toate) ma inscriu la ... (vezi toată discuția)