avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Am o prietena careia i-a decedat sotul acum un an iar acum cateva luni a decedat si mama cestuia care detinea un apartament . Prietena mea si fiul ei vor sa deschida succesiune dar celalalt fiu al batranei se tot eschiveaza , ba ca nu are bani , ba alte motive . As dori sa stiu daca poate deschide succesiunea fara acordul lui si cum se procedeaza in acest caz . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters370039 , utilizator 23:46, 13 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc foarte mult pentru raspuns , succesiunea dupa sot este facuta , am sa-i comunic raspunsul d-voastra , va doresc toate cele bune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune PORA AMALIA PORA AMALIA Buna dimineata. 1. Care sunt cotele ce revin fiecaruia in cazul succesiunii dupa sotul decedat. La succesiune se prezinta: sotia, un fiu si mostenitoarea ... (vezi toată discuția)
Cine vine la mostenire? am_vintila am_vintila As dori sa stiu care sunt mostenitorii de drept si care sunt cotele aferente mostenirii in urmatoarea situatie: defuncta cu sot decedat, doi copii, dintre care ... (vezi toată discuția)
Succesiune anissia anissia Am avut un var care a decedat in luna noiembrie anul trecut, casatorit dar fara copii. Acum vreo 2 ani se pare ca i-ar fi facut sotiei un act prin care ... (vezi toată discuția)