avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Am o prietena careia i-a decedat sotul acum un an iar acum cateva luni a decedat si mama cestuia care detinea un apartament . Prietena mea si fiul ei vor sa deschida succesiune dar celalalt fiu al batranei se tot eschiveaza , ba ca nu are bani , ba alte motive . As dori sa stiu daca poate deschide succesiunea fara acordul lui si cum se procedeaza in acest caz . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters370039 , utilizator 23:46, 13 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc foarte mult pentru raspuns , succesiunea dupa sot este facuta , am sa-i comunic raspunsul d-voastra , va doresc toate cele bune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament si mostenire Incerc sa fiu cat mai succinta. Mama detine un apartment, a facut testament unui nepot de al ei (varul meu) acum cativa nai. Acum ii pare rau si vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Drepturile copiilor dupa moartea tatalui si drepturile mamei (ramasa in viata). air air Buna ziua, Rog referinte de specialitate privind drepturile copiilor dupa moartea tatalui (biologic) si drepturile mamei (biologice) ramasa in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dorii un raspuns pentru un proces de succesiune GabrielCapita GabrielCapita In anul 2014 tatal meu vitreg a decedat mama mea biologica raminind sotia supravetuitoare;; tatal meu vitreg are o fica de la casatoria anterioara... Fica ... (vezi toată discuția)