avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Hartuire de catre banca
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Hartuire de catre banca

Buna ziua, poate ma ajutati cu un raspuns.In septembrie 2016 am deschis un cont la Raiffeisen ,in vederea angajarii, care nu s-a mai efectuat, si contul a ramas gol,in februarie 2017 mi s-a pus porprire pe acest cont , specific gol, si care nu a avut activitate, de catre Provident,aceasta e datoria mea si nu a bancii nu? de ce ? ptr ca ieri primesc un mesaj pe telefon prin care banca imi aduce aminte sa imi platesc cat mai repede datoriile din contul deschis la ei, ca poate am uitat, si sa platesc cat se poate de repede,Intrebarea este, ce treaba are banca cu datoria mea personala?de ce ma hartuieste? nu am servici si nu am de unde sa platesc, banca poate face acest lucru? vreau sa inchid contul la raiffeisen.Mulumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Gabby26 , utilizator 13:45, 8 Aprilie 2017
Este posibil ca Raiffeisen sa se fi referit la taxe si comisioane de administrare ale contului si cardului, si alte astfel de taxe. O sa fiti nevoit sa le achitati pentru a inchide contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Inchidere card cumparaturi cateldestept cateldestept Baiatul meu are un card de cumparaturi deschis la Raiffeisen. Acum este arestat si doresc sa inchid acest card pentru care imi vin de plata niste comisioane. ... (vezi toată discuția)
Cont raiffeisen ne-inchis (copie cerere) KiralyOtto KiralyOtto Va salut, Am si eu o scurta nelamurire/intrebare, Acuma, aproximativ 6 luni am deschis un CONT la Raiffeisen pentru a ajuta un prieten sa isi plateasca ... (vezi toată discuția)