Buna ziua,
Am pe proprietatea mea o antena Telekom cu 150 mp aferenti inchiriati. In aceasta saptamana, au fost cei de la intretinere si au lucrat dar, au aruncat multe gunoaie de plastic dur si fier pe proprietatea mea unde am un teren de antrenament cu cainii complet gazonat. Problema este ca am vrut sa tund acel gazon si mi-am rupt masina de tuns pe benzina in lucrurile acelea aruncate de ei. Vreau sa stiu ce prevede legea in acest sens si ce trebuie sa fac pt a fi despagubit.
Multumesc anticipat...
,,Legea'' nu poate reglementa fiecare aspect particular ,fiecare situatie in parte ,sa nu credeti ca exista un text de lege care reglementeaza ruperea masinii dvs de tuns iarba in resturile aruncate de angajatii firmei mentionate,Puteti incepe prezentarea aspectelor respective printr-o adresa catre Romtelecom/o sesizare,trimisa prin posta cu confirmare primire si eventual si pe mail prin care povestiti cele intamplate si solicitati contravaloarea reparatiei sau inlocuirea etc.In cazul probabil in care nu o sa primiti nici un raspuns sau raspunsul primit nu va multumeste contactati un avocat care va poate da un sfat util privind durata,costurile si sansa unui eventual proces.
Eu zic sa insistati doar cu scrisori bine redactate.... un proces nu va garanteaza recuperarea masinii de tuns si nu stiu cat se merita pentru valoarea pagubei.
Deci adresati-va firmei responsabile. Atentie: este posibil ca lucratorii care au participat la intretinere sa nu fie angajati ai companiei care beneficiaza de antena, ci sa fie subcontractati.