avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire asupra venitului
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire asupra venitului

Am 2 venituri salariale la 2 locuri de munca. La unul primesc ptr. 4 ore 610 lei la celalalt tot de 4 h, primesc 570 lei. La fiecare loc de munca a venit cate o scrisoare de executare silită. Cat pot sa_mi rețină din salariu la fiecare loc de munca.
Cel mai recent răspuns: gili_cristian@yahoo.com , utilizator 19:27, 8 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este ordinea la executarea silita ptr un credit ipotecar neachitat , vanzarea imobilului , si apoi poprire pe venituri, vanzare bunuri mobile? znicolae9 znicolae9 In 2008 am cumparat un apartament.cu ajutorul a 2 contracte de credit oferite de aceeasi banca :[b]un contract de credit ipotecar si un contract de facilitate ... (vezi toată discuția)
Poprire salar anglia Filim0n# Filim0n# Buna ziua, Am un credit de aprox 65000 lei de nevoi personalecare pentru cateva luni nu o sa il pot achita si cel mai probabil voi avea poprire. In curant ... (vezi toată discuția)
Cuantumul maxim al unei popriri financiare gabi0708 gabi0708 In cazul unei popriri pe salariu datorita unei executari silite, care este cuantumul maxim al acestei popriri? In cazul existentei si a altui venit salarial, ... (vezi toată discuția)