avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Constructie prima casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Constructie prima casa

Buna ziua! daca ma puteti ajuta cu o informatie, in cazul in care obtii un credit prima casa pentru contructia unei case, cand vei achita rata catre banca, de la prima transa de bani care este facuta catre constructor sau la finalizarea constructiei?

Alte discuții în legătură

Asociatiunea in participatie intre proprietar teren si constructor, superficie, ipoteca, scrisori garantie, raspundere examinataprofund examinataprofund Buna ziua, Ca si proprietar al unui teren intravilan pe care detin un imobil vechi, intentionez sa ma asociez cu un constructor pentru construirea unui ... (vezi toată discuția)
Constructor neserios UngureanuAurelia UngureanuAurelia Buna ziua Am urmatoarea situatie: - am contract cu un constructor pentru o casa la cheie - conform contractului, am livrat penultima transa, care acoperea ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui apartament prin programul prima casa care are ipoteca de rang i ContSters74807 ContSters74807 Buna ziua, am o problema si as dori sa stiu daca ma puteti ajuta. In decembrie 2007 am incheiat un precontract pentru cumpararea unui apartament care are ... (vezi toată discuția)