avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu un vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu un vecin

Bună seara! Mă numesc Alex și aș avea nevoie de un sfat. Stau la casă și de ceva timp am probleme cu un vecin mai în vârstă, instabil psihic (la propriu). Totul a început într-o seară când stăteam liniștit în curte. A venit și a început să se holbeze la mine prin gard. Crezând că are treabă cu mine, am ieșit să văd ce dorește. A început să urle la mine și să mă amenințe spunând că sună la poliție și că "Mă ia Dracu'!". Susținea că "Îl urmăresc.". La început nu i-am dat atenție, știind condiția sa psihică. Acum câteva zile, mama mea mi-a spus că a venit și s-a holbat la ea prin gard, lucru care mi-a cam dat de gândit. Astăzi s-a întâmplat iarăși, doar că de data aceasta mi-a și făcut poze în propria curte. Aș vrea să știu ce pot face ca să nu se mai repete așa ceva. Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:33, 12 Aprilie 2017
Aveti mai multe variante
Fie inaltati si acoperiti cu policarbonat zona pe unde vecinul se holbeaza la dv,fie sesizati oficial autoritatea politiei despre comportamentul acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin nebun cu acte DanielaGudulea DanielaGudulea Buna ziua, Avem la bloc o situatie si nu stim cum sa o mai scoatem la capat. Avem un vecin care are probleme cu alcoolul, dar are si ceva probleme psihice. ... (vezi toată discuția)
Sicanare zilnica din partea vecinului buna seara, va prezint ... marcu.alina marcu.alina Sicanare zilnica din partea vecinului - drept civil si drept penal (amenintari cu moartea si viol) Buna seara, Va prezint o situatie de sicanare / ... (vezi toată discuția)
Amenintari - drept penal (amenintari cu moartea si viol) buna ... marcu.alina marcu.alina Amenintari - drept penal (amenintari cu moartea si viol) Buna seara, Va prezint o situatie de sicanare / hartuire din partea vecinului de langa curtea ... (vezi toată discuția)