avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retragere plangere catre itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retragere plangere catre itm

cum pot sa fac sa imi retrag plangerea de la itm Bucuresti facuta prin e-mail?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 9 Aprilie 2017
Reveniti cu un alt e.mail prin care mentionati ca dintr-o eroare ati trimis primul mesaj sau ca s-au rezolvat cele semnalate. Poate fi, insa, o problema, intre timp sa se fi dispus deja o ancheta de catre inspectorul sef al ITM, ancheta care deja s-a demarat.
e depusa cererea pe 28 -03 si nu stiu inca nimic
Puteti intreba despre stadiul sesizarii dvs., desi obligatia de raspuns scris este de 30 de zile de la depunerea/ inregistrarea sesizarii la institutie conform OG nr. 27/ 2002 art.8 privind petitiile.
multumesc,am trimis la fel cum am trimis plangerea doar ca am precizat ca e facuta de altcineva.
Sesizarea facuta de dvs. este posibil sa fie deja in lucru la un inspector ITM si , ca atare, probabil ca veti primi si raspuns .

Alte discuții în legătură

Cum pot retrage o plangere la itm? am trimis mail in care am ... Cori Vass Cori Vass Cum pot retrage o plangere la ITM? Am trimis mail in care am specificat ca s-a ajuns la o intelegere amiabila, dar statusul plangeri este in continuare \"in ... (vezi toată discuția)
Control itm iuliaalba iuliaalba Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu, daca in cazul unei sesizari facute de un salariat la ITM, in cazul de fata ITM Alba, inspectorii de munca vor anunta firma ... (vezi toată discuția)