avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot retrage o plangere la ITM? Am trimis mail in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot retrage o plangere la ITM? Am trimis mail in care am ...

Cum pot retrage o plangere la ITM? Am trimis mail in care am specificat ca s-a ajuns la o intelegere amiabila, dar statusul plangeri este in continuare "in lucru"
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 19 Septembrie 2021
ITM va continua ancheta pentru a stabili masuri ca ulterior sa nu se mai petreaca astfel de lucruri ca cele semnalate de dvs. Intelegerea amiabila a dvs. cu angajatorul nu suspenda cercetarea ITM.
Conteaza si ce ati semnalat de fapt. Poate fi vorba de un eveniment nedeclarat ce poate fi incadrat ca accident de munca sau de lipsa incheierii unui contract individual de munca.
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2021
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Nu va luati dupa status. ITM-ul va tine cont de email trimis cu solutionarea amiabila a conflictului si va clasa sesizarea initiala.
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere catre itm gigi1982 gigi1982 cum pot sa fac sa imi retrag plangerea de la itm Bucuresti facuta prin e-mail? (vezi toată discuția)
Declaratie politie!!! a da sau a nu da ridder1 ridder1 Am comandat un produs de la cineva care vindea mai multe pe un forum si am primit acasa un produs de care nu am fost multumit. Vazind ca vinzatorul e mai greu ... (vezi toată discuția)
Cercetare accident de munca petrecut in anul 2011 si reclamat la itm in 2014 razvan79vl razvan79vl Buna ziua! Am primit urmatoarea speta de la un client si va solicit ajutorul pentru rezolvarea ei: Astfel in noiembrie 2011 un angajat al societatii a fost ... (vezi toată discuția)