avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Introducere in instanta dosar penal si civil. Cum se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Introducere in instanta dosar penal si civil. Cum se poate afla?

In cadrul firmei s-a produs un prejudiciu foarte mare de catre o persoana. A fost constatat ulterior de curtea de conturi si a ramas ca firma sa se constituie parte in dosar penal si civil pentru recuperare. Procesul a fost trenat de o serie de manageri care ascund si devin suspiciosi in momentul in care angajatii intreaba de acest lucru. Cum se poate afla daca firma a introdus in instanta actiunile respective? Unde se poate adresa o cerere de genul acesta? La parchet? La tribunal? Multumesc
Cel mai recent răspuns: images , utilizator 23:04, 9 Aprilie 2017
Adresati solicitare oficiala presedintelui de judecatorie teritoriala
Care este valoarea prejudiciului , intrucat judecatoriile nu solutioneaza toate litigiile de acest gen.
O societate comerciala ar tb sa aibe un oficiu juridic sau un avocat care sa va indrume in astfel de probleme.Puteti verifica pe portalul instantelor pt un eventual proces introducand numele soc com sau pt faza de cercetare penala o adresa catre parchet pt a vedea daca exista un dosar penal in lucru.
Buna seara, multumesc pentru raspunsuri. Nu se doreste implicarea oficiului juridic din societate pentru a nu se induce in eroare. Mai mult nu pot comenta. Se doreste adresare oficiale instantelor, judecatorie/parchet. Prejudiciul este de domeniul milioanelor de lei.
Judecatorie teritoriala insemnand de judet ori municipiu? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 9 Aprilie 2017
images, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire parte civila alexandra.a1404 alexandra.a1404 In cazul unei persoane juridice, parte vatamata in procesul penal , deci automat si asociatul partii vatamate, ce si-a exprimat vointa, este parte vatamata. ... (vezi toată discuția)
Incadrare infractiune Ionut Bondarenco Ionut Bondarenco Buna dimineata! Am formulat o plangere penala impotriva unui debitor care nu si-a achitat datoria, refuza sa o faca si care de asemenea se ascunde (si-a tot ... (vezi toată discuția)
Contract valabil??? temeiul legal va rog!!! cosminy_70 cosminy_70 CONTRACTUL DE COMODAT INCHEIAT INTRE MINE SI SRL-UL DIZOLVAT ESTE VALABIL?AS DORI SA FIE DEOARECE ESTE SINGURA POSIBILITATE DE A RACORDA IMOBILUL LA RETEAUA ... (vezi toată discuția)