avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce coduri caen să inregistrez pentru un i.i
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce coduri caen să inregistrez pentru un i.i

Doresc i.i activitate agricolă mai exact cultura mare , legume camp și solarii și pepeni.Am carnet producător dar pentru aplicarea unui proiect trebuie o forma legală. Câte coduri caen pot folosi in ideea că doresc in viitorul apropiat și comerț cu amănuntul mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 10 Aprilie 2017
Potrivit art.24 alin.1 din OUG 44/2008, intreprinderea individuală poate avea în obiectul de activitate cel mult 10 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat eco21 eco21 o intreprindere individuala care are ca obiect de activitate - cultivarea legumelor- si este la norma de venit, se incadreaza la exceptiile privind utilizarea ... (vezi toată discuția)
Ii florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, As dori sa stiu daca pe un ii pot trece mai multe coduri CAEN, ca de ex comert cu amanuntul si prestari servicii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua marian barbu marian barbu care este contextul legal in care pot comercializa legume si fructe fara carnet de producator am firma cu domeniul principal de activitate constructii inainte ... (vezi toată discuția)