avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale II
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

II

Buna seara,
As dori sa stiu daca pe un ii pot trece mai multe coduri CAEN, ca de ex comert cu amanuntul si prestari servicii.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: costicul , utilizator 20:02, 2 August 2010
Intreprinderea individuala se poate infiinta in baza unui singur cod CAEN. Desfasurarea altor activitati (mai multe coduri CAEN) presupune deschiderea mai multor intreprinderi individuale.
Imi pare rau ca va contrazic. Nu este necesar deschiderea mai multor intreprinderi individuale pentru a avea mai multe activitati, decat cea principala.
costicul a scris:

Imi pare rau ca va contrazic. Nu este necesar deschiderea mai multor intreprinderi individuale pentru a avea mai multe activitati, decat cea principala.


As fi curios sa stiu si articolul de lege care va permite acest lucru, sau mergeti pe zvonuri?
Eu va supun atentiei art. 14 din OUG 44/2008.
In luna iulie am deschis o intreprindere individuala la ORC Mehedinti.Activitatea principala-Fabricarea painii, activitatea secundara-comert cu amanuntul. Nu e zvon, e realitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - model de statut Veres-Andreea Veres-Andreea Buna ziua, as avea si eu nevoie de un pic de ajutor. Doresc sa imi infiintez o intreprindere individuala si am nevoie de un model de statut. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Autorizare ob. de activ. AMF2010 AMF2010 Buna, daca am ca obiect de activ. trecut in statut, comercializarea de paine...si vreau sa iau o franciza pe produse de patiserie pt. comercializarea lor, ... (vezi toată discuția)
Cod caen - srl-d Zamora Zamora Buna ziua, Vreau sa imi infiintez un SRL-D pentru a deschide un Fornetti, si am o intrebare cu referire la codurile CAEN... as vrea sa aflu parearea ... (vezi toată discuția)