Precizarile dv sunt contradictorii
Initial afirmati
dar in acte figureaza inmatricuata pe fostul proprietar,ulterior reveniti cu precizarea
Cand am cumparat-o am facut contract de vanzare cumparare (eu am trecut-o si la impozit pe numele meu)
Dupa ce afirmati ca
am facut contract de vanzare cumparare,
dar in acte figureaza pe fostul proprietar,precizati ca vanzatorul a incheiat da si un contract de comodat in care scrie
ca : proprietarul poate sa vrea sa o vada la orice ora la mine,iar eu trebuie sa i-o prezint in buna stare de functionare si ca nu am voie sa o instrainez sau sa o vand.
Daca a fost incheiata tranzactionarea vehiculului prin contract de vanzare cumparare,
vanzatorul ,la momentul materializarii actului bilateral de vointa al partilor-automat pierde calitatea de proprietar asupra vehiculului,respectiv nu mai detine calitatea sa incheie acte legale pentru un bun care nu ii mai apartine
Pentru raspuns concret verificati autenticitatea si legalitatea documentului de vanzare cumparare
Daca dv ati inmatriculat vehiculul se ridica firesc intrebarea de ce in acte figureaza inmatricuata pe fostul proprietar?