avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizație teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizație teren

Bună ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un răspuns: pot sa aflu ce tip de.autorizatie are un teren? Cum? Urmează sa cumpăr un apartament cu vedere în spate unde se afla un teren de vânzare, nu as vrea sa ma trezesc peste ani cu un imens bloc lângă mine iar singura mea sursa de lumina sa nu mai existe. Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: wick , utilizator 09:15, 16 Aprilie 2017
Bună ziua.
Faceți o vizită la Primăria din raza localității unde e situat terenul respectiv. Puteți face o cerere pentru un Certificat de Urbanism pentru Informare-referitor la terenul în cauză. În el vi se va arăta dacă şi ce fel de restricții sunt impuse acolo. Dacă s-ar putea construi un bloc acolo sau nu. Puteți şi să mergeți la serviciul Urbanism din cadrul Primăriei şi să-i întrebați pur şi simplu. Aşa veți ştii dacă merită sau nu să cumpărați apartamentul de lângă zona respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren arabil intravilan felisana felisana Doresc sa cumpăr un teren pentru a construi o casa. Majoritatea trrenurilor care le-am văzut sunt trecute in CF - arabil intravilan. Mi se emite autorizatie ... (vezi toată discuția)
Cum aflu situatia reala teren? gram gram As dori si eu niste lamuriri daca se poate. Doresc sa achizitionez un teren pentru constructia unei case, dar problema pe care o am este ca respectivul teren ... (vezi toată discuția)
Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)