avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoasterea sentintei de custodie din Spania in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoasterea sentintei de custodie din Spania in Romania

Buna ziua,
Am un cumnat care si-a castigat custodia unica prin hotarare judecătorească in Spania. Copilul (minor) este dintr-o relatie de concubinaj.
Acum el (cumnatul) ar vrea sa vina cu copilul in Romania.
Unde ar trebui sa se prezinte pentru recunoasterea sentintei , de ce acte ar avea nevoie si daca se poate spune ce costuri ar fi pentru aceasta actiune?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sorinacizmas , utilizator 07:41, 12 Aprilie 2017
Chiar nu stie nimeni nimic?
Chiar nu stie nimeni nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent-ajutor!!!!! ionescu mitica ionescu mitica Buna seara!!Am o nelamurire si astept urgent un raspuns...dintr-o relatie de concubinaj a rezultat un minor care a fost incredintat mamei(minorul are in ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)
Custodie copil obtinuta in strainatate, recunoastere in romania Zawadi Zawadi Cum se poate recunoaste in Romania custodia unica a minorului obtinuta intr-un alt stat European? Ce acte sunt necesare si unde se face recunoasterea in ... (vezi toată discuția)