buna ziua,fata mea de 17 ani a plecat de acasa(situatie delicata acasa),am anuntat politia ,stia si ea ca am dat la politie cazul ei ,s-a prezentat in alta localitate la politie si adat declarative ca a plecat de buna voie si ca nu doreste sa se intoarca acasa sub nici o forma,a fost dusa intr-un centru social ,urmand sa merg sa o iau a doua zi de acolo ,dar a fugit din centru.Ce mai pot face ? daca a declarant la polite ca este plecata de buna voie o sa mai fie cautata de politie?
va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dvs.
Legal, pana la 18 ani copiii minori locuiesc impreuna cu parintii sau cu persoanele in grija carora sunt; se pare ca exista insa si exceptii greu de gestionat, ca in cazul d-vostara!
va multumesc pentru raspunsuri,dar tot sunt nelamurita in legatura cu declaratia pe care a dat-o pe proprie raspundere ca a plecat de buna voie si ca nu vrea sa se mai intoarca acasa.
imi pare ca aceasta declaratie cantareste destul de mult la politie. oare ce implica aceasta declaratie,daca se poate sa ma ajutati putin .va rog mult si va multumesc
Minora 14 ani
Legionarul1
Am o verisoara de 14 ani care a fugit la iubit acasă băiatul este major iar parinti vor depune plângere la politie, ce vreau sa va întreb este ca dacă ... (vezi toată discuția)