avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fug de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fug de acasa

Daca fug de acasă la o ruda, am 17 ani. Parinti ma pot lua inapoi si să mă țină cu forta?
Ultima modificare: Duminică, 23 Decembrie 2018
Badea12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:33, 23 Decembrie 2018
Veti fi cautata de politie si binenteles data in urmarire.....
O sa aveti si dumneavoastra probleme si acele rude tinand cont de faptul ca sunteti minora
Se poate institui in cazul dumneavoastra masura institutionalizarii intr-un centru de minori pana la varsta majoratului si alte probleme....
Pana la varsta majoratului eu zic sa aveti rabdare
Buna ziua,
Legal nu au mare lucru ce sa va faca avand in vedere varsta si faptul va declarati ca plecati din voia dumneavoastra.
MORAL, ma intreb daca nu e mai bine sa discutati cu ei inainte de a lua o decizie definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am 17 ani iubitul meu fiind major ,are 20 de ani ... andm25 andm25 Buna ziua . Am 17 ani iubitul meu fiind major ,are 20 de ani . Dacă plec de acasa din cauza părinților mei care au aflat de relația noastră și nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Concubinaj minor + major si consecinte cartwo cartwo Buna ziua! va cer sfatul într-o problema delicata: ea minora 15 ani / el major. Părintii ei nu sunt de acord cu relația. Ea fuge de acasă și sta ... (vezi toată discuția)
Fugitul de acasa la 16 ani tutu1 tutu1 prietena mea are 16 ani si vrea sa plece de acasa sa stea cu mine nu isi mai suporta parintii iar pe mine ma iubeste suntem impreuna de aproape 3 ... (vezi toată discuția)