avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua . Am 17 ani iubitul meu fiind major ,are 20 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua . Am 17 ani iubitul meu fiind major ,are 20 de ani ...

Buna ziua . Am 17 ani iubitul meu fiind major ,are 20 de ani . Dacă plec de acasa din cauza părinților mei care au aflat de relația noastră și nu sunt de acord , devenind in ultimul timp foarte violenti cu mine , ma pot aduce înapoi acasa cu forța ? Dacă eu aleg sa ma mut cu el de buna voie , credeți ca ma poate aduce acasa cu politia ? Sau iubitul meu ar putea avea probleme ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:45, 29 Ianuarie 2021
nu va pot aduce acasa cu forta si nici iubitul nu va avea probleme cu politia.
Trebuie sa depun vreo plângere la poliție sau sa mi anunț neaparat plecarea ? Sunteți sigur ca nu ma pot aduce înapoi acasa? .. îmi cer scuze pentru faptul Ca întreb din nou , doar ca mi as dori sa nu ma mai caute deloc și sa am siguranța ca nu voi venii înapoi aici , după cum v am spus sunt foarte violenti!
Țin sa Menționez ca prietenul meu este și o ruda mai îndepărtată , prin cele spuse , situatia s ar putea complica ?
Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
andm25, utilizator
ce fel de ruda mai eact ?
nu aveti de ce sa merri la politie.
pe parinti trebuie sa ii anunti ca te muti si unde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pleca de acasa la 16 ani? Iuliana lavinia Iuliana lavinia Am 16 ani si doresc sa ma mut la iubitul meu de 18 ani mama lui este de acord. Nu mai pot rămâne acasă deoarece părinții mei sunt violenți,mereu sunt ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani si vreau sa ma mut de la parintii mei Anonim41 Anonim41 Buna ziua! Am 16 ani,iar relatia cu parintii mei nu este deloc favorabila.Certuri si reprosuri zilnic,agresiuni verbale,presiuni psihice,au fost si agresiuni ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca fug de acasă?? Ana-andreea Ana-andreea Bună ziua. Ma numesc Ana și am 17 ani jumate. Eu locuiesc în chirie cu mama mea, sora mea, și tatăl meu vitreg. De la bun început s-a purtat foarte urat ... (vezi toată discuția)