avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua,Va rog sa ma ajutati pentru o amenda din 2008 pe care am platit-o si pentru care nu mai am chitanta sa demonstrez ca a fost achitata. Am optat sa-mi fie oprita o suma din salariu de catre firma unde sunt angajata, dar m-am trezit si cu poprire de la ING in paralel, unde nu mi-am dat nici un acord.
Daca nu mai aveti chitanta, nu aveti cum sa faceti dovada ca ati platit amenda. In ce priveste poprirea, nu are nicio relevanta acordul d-voastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere amenda circulatie maryag maryag dupa cat timp se prescrie o amenda de circulatie?in 2008 sotul a primit o amenda pentru un accident usor fara victime si a platit amenda dar nu a prezentat ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie + amenda rovinieta bughy84 bughy84 Acum 1 an am primit oprire pe conturi de la un executor pentru roviniete din 2011 - de platit mai bine de 1000 ron la cnadnr (sumele rovinietelor si ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu flowerk flowerk Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca exista o lege in Romania cu referire la credite bancare, durata de timp de cand au fost luate si dreptul de a pune ... (vezi toată discuția)