avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare femei la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare femei la limita de varsta

Va rog doresc sa stiu daca la pensionare femei ( data nasterii august 1858) care au termenul de cotizare minim ( 15 ani in 2017) si 7 ani vechime in grupa a 2-a de munca , se ia in calcul la reducerea varstei de pensionare ?
Va multumesc pentru amabilitate .
Cel mai recent răspuns: c_berbec , utilizator 11:16, 21 Aprilie 2017
August 1958 Octombrie 2019 61/2 31/2 15/0

Pentru a beneficia de reducerea varstei standard trebuie sa indepliniti conditia de stagiu complet de 31 de ani si 2 luni.
Va multumesc pentru amabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa ii de munca popesculili2003 popesculili2003 ce reducere la pensie are o persoana care are o vechime totala in munca de 31 ani din care in grupa II de munca este de 11 ani,6 luni ? (vezi toată discuția)
Pensie anticipata Apostoaemihai Apostoaemihai sant nascuta in 23.06.1958.am o vechime in munca de 24 ani,din care 15ani la gr. a doua de munca.Vreau sa stiu cand am dreptul la pensie anticipata? (vezi toată discuția)
In ce conditii pot iesi la pensie? zohnermariana zohnermariana Sunt nascuta in 9 august 1958 si am o vechime in campul muncii de 29 de ani si 4 luni.Cand pot solicita iesirea la pensie anticipata sau la limita de ... (vezi toată discuția)