avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Contract de înstrăinare-dobândire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Contract de înstrăinare-dobândire

Am completat si semnat in privat un contract de înstrăinare-dobândire, eu fiind cumparatorul unei masini. Am in posesia mea contractul si copiile. Pot sa prezint personal contractul la autoritatile fiscale locale sau trebuie sa fie prezent neaparat si vanzatorul?
Avand in vedere ca:

Astfel, dacă vânzătorul şi cumpărătorul au domiciliul în ţară, persoana care vinde maşina trebuie să prezinte autorităţilor fiscale locale contractul original de înstrăinare-dobândire, împreună cu patru copii certificate ale acestuia.

De asemeni, vanzatorul nu a scris pe talon ca-mi instraineaza masina.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:46, 11 Aprilie 2017
Vanzatorul e cel care radiaza fiscal masina, nu va ajuta acel contract daca nu aveti imputernicire notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se certifica contractul original de înstrăinare-dobândire auto? zefirzefir zefirzefir Persoana care vinde maşina trebuie să prezinte autorităţilor fiscale locale contractul original de înstrăinare-dobândire, împreună cu patru copii ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)
inmatriculare auto cumparat -vanzatorul nu vrea sa trimita atestatul fiscal privind mijloacele fixe lalicu lalicu Cum pot proceda in cazul in care am cumparat o masina , am contract de vanzare cumpare intre parti, talonul , cartea de identitate a masinii si cheile dar nu ... (vezi toată discuția)