avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta pt concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta pt concediu de maternitate

De unde pot scoate adeverinta pentru concediu de maternitate pt ultimele 24 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 11 Aprilie 2017
de la angajatorul dvs. din ultimele 24 de luni
Asta da daca lucram,dar am fost in concediu de maternitate si apoi casnica.pentru lunile cat am fost in celalalt concediu de maternitate ma intereseaza.
Ati fost in concediu pentru cresterea copilului?
Da din aprilie 2014 pana in martie 2016(am ramas din somaj).apoi am ramas acasa.acum urmeaza sa nasc in luna aceasta si am fost angajata din 6.02.2017 pana in 6.04.2017 pt ca imi mai lipsea o perioada de cotizare.pe aceasta perioada pot sa solicit adeverinta de la angajator,dar pe mine ma interesa pt perioada cealalta cine poate sa imi dea adeverinta aceea de venit?!
Pentru perioada cat ati fost in CCC, solicitati o adeverinta de la AJPIS.

Alte discuții în legătură

Mod de calcul indemnizatie concediu crestere copil ancal23 ancal23 Buna ziua, In data de 03.02.2016 am intrat in concediu prenatal, urmand ca la sfarsitul lui Martie sa se nasca cel de-al doilea copil. Am mai multe ... (vezi toată discuția)
Revenire ccc maryag maryag buna ziua ,as dori un sfat daca se poate intr.o problema;; am o fetita nascuta in 3 mai 2014 s sunt in concediu pana in 3 martie 2016 ultimile 2 luni sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil pentru al doilea copil Nata88 Nata88 Buna ziua, 1.Am o fetita nascuta pe 20 aprilie 2016 si sunt in CCC. Pe 20 februarie - 20 martie 2018 ar fi ultima luna in care as beneficia de acest concediu ... (vezi toată discuția)