Exista limita de timp pentru comunicarea unei contraventii - 2 luni. Citatia de la politie nu spune absolut nimic despre motivul convocarii ? Va stiti reclamat pentru ceva ? Sau martor ? Exista invocat un temei juridic ?
E vorba de politia rutiera. Nu stiu motivul. Ma cheama la ei. Am circulat normal fara incidente,m-am oprit la benzina si atat. Poate radar ? Am gasit ca prescrierea contraventiilor este dupa 6 luni.
Despre ce contraventie vorbiti ? Din moment ce nu ati fost oprit pentru incheierea unui PV de contraventie, nu vad cum v-ar fi identificat. Doar daca exista vreo constatare pentru parcare, oprire, stationare in loc interzis si v-au convocat pentru identificare sofer ce a condus acel autovehicul in acel moment. Probabil sunteti citat in calitate de proprietar.
Un prieten a lovit mai demult un cos de gunoi la benzinaria OMV si angajatii au chemat politia cu taraboi. Acum ma gandesc daca nu cumva si eu am lovit acel cos de linga pompa si or fi luat numarul pe camere. Poate le dau RCA-ul si gata. Contraventie nu se mai poate ca intr-adevar termenul este de 60 de zikle