avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tutela copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tutela copil minor

Buna ziua,după divorț caruia dintre părinți i se încredințează copilul minor(5ani)?
celui caruia decide instanta ...
Nu se ia in considerare statutul financiar,locuință etc?
Nu e vb de tutela, ci de autoritate parinteasca care va fi exercitata si dupa divort de ambii parinti. Locuinta copilului va fi stabilita la unul din parinti, avand in vedere varsta copilului, conditiile de locuit ale fiecarui parinte, de cine e mai atasat copilul, etc, etc
"Soția " lucrează in Spania dar fara acte si locuiește cu părinții si fratele ei,eu lucrez in Austria cu acte complet legale,card sănătate etc,si am locuință proprie unde locuiesc singur,asta ma avantajează cu ceva??
Si copilul e unde si cu cine ? ce varsta are ?

Alte discuții în legătură

Copilul nu are voie sa vorbească la telefon cu yatal Manolache Anghel Manolache Anghel Buna dimineața,am o nelămurire si poate ma ajuta cnv,eu lucrez in Austria iar sotia mea in Spania, suntem in relații proaste dar nu divorțați, avem o ... (vezi toată discuția)
Custodie temporara a unui copil minor teo53 teo53 cum trebuie sa procedez pentru a obtine custodia copilului minor? sant casatorita legitim. din casatorie a rezultat un copil. acum este minor. am locuit cu ... (vezi toată discuția)
Obtinerea custodiei unui minor lorenarebeca lorenarebeca doresc obtinerea custodia ficei mele minore de 3 ani fara sa ma judec cu tatal pentru ca imi imaginez ca nu are nimic impotriva sa ramana la mine .este cu mine ... (vezi toată discuția)