Buna ziua,
in primul rind doresc sa multumesc anticipat celor interesati de acest subiect ,pentru raspunsurile,sfaturile si sugestiile date.
Concret la sfirsitul luni ianuarie m-am angajat in cadrul firmei X profil de activitate constructi ca instalator sanitar urmind sa-mi desfasor activitatea la un punct de lucru din Germania ,ceea ce sa si intimplat.
Deoarece conditiile de munca si viata nuau fost cele promise dar si intirzeri repetate la plata salariului,am demisionat la jumatatea luni martie.
La revenirea in tara am solicitat administratorului firmei sa-mi elibereze o adeverinta mentionind ca imi trebuie pentru doctorul de familie,dar am ramas stupefiat cind acesta mi-a spus ca contractul de munca nu este inregistrat la itm si ca ar putea sa o faca incepind din luna aprilie pentru 2 ore zilnic ,situatie cu care nu am fost de acord.De mentionat este si faptul ca nu am primit drepturile salariale pentru perioada lucrata.
Cum ar trebui sa procedez in acest caz?plingere la politie si itm,darea in judecata
Demisie
ninelionutz
buna ziua.am nevoie de o indrumare cine ma poate ajuta,pe scurt problema:timp de 2 ani am lucrat la aceasta firma care nu a platit nici un fel de taxe la ... (vezi toată discuția)
Demisie
nixnix
buna ziua
am o intrebare si va rog daca se poate sa mi dati un raspuns
din august 2012 si pana la data de 29 dec 2012 am lucrat la un magazin ,patronul ... (vezi toată discuția)