avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Închiriere spaţiu expoziţional catre persoană ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Închiriere spaţiu expoziţional catre persoană fizică

Bună ziua,
Puteţi să îmi spuneţi daca o firmă poate face contract de inchiriere a unui spaţiu expoziţional de 2mp cu o persoană fizică, nu PFA, iar în spaţiu respectiv chiriaşul doreşte să vandă flori, dar nu poate oferi bon fiscal cumpărătorului.
Ce se întâmplă în cazul unui control?
Mulţumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: AdinaDAM , utilizator 13:13, 11 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu comodat ContSters341687 ContSters341687 Am un spatiu pe persoana fizica , am facut un comodat pentru firma pe care o administrez unde isi desfasoara activitatea de comert. Firma a gasit un potential ... (vezi toată discuția)
Srl subanchiriaza mai multor pfa Inoa2 Inoa2 Buna ziua ! Am un coafor (SRL) ,ce trbuie sa stiu daca vreau sa inchiriez posturile de lucru de coafor,manichiura si cosmetica mai multor PFA-uri.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Tva chirie BalDrg BalDrg Buna ziua, Doresc sa achizitionez un spatiu comercial de la o societate care are incheiat un contract de inchiriere pentru spatiul respectiv cu o firma de ... (vezi toată discuția)