Buna ziua.In cat timp se restituie cheltuielile privind deplasarea martorului intr-o cauza ?Am trimis plic cu confirmare de primire prin posta,am atasat documentele doveditoare ca sa fie complet.Va multumesc anticipat
Instanta de judecata se va pronunta cu privire la cheltuielile efectuate de martor prin hotararea judecatoreasca. Dupa ce ramane definitiva hotararea (daca mai este cale de atac si partile o exercita, hotararea devinde definitiva doar dupa terminarea apelului/recursului), puteti cere investirea cu titlu executoriu si puteti executa silita inculpatul/inculpatii.
Cu toate acestea, puteti cere oricand de la inculpat/inculpati suma efectuata cu transportul si ei o pot plati de buna voie. Daca nu, va trebui sa executati silit hotararea.
Imi cer scuze m-am exprimat gresit.Este un dosar(aduna marturii, probe), inca nu s-a inceput un proces.Am fost chemata doar sa dau o marturie in fata procurorului.
Revizuire?
alexandra.ada
buna seara..in cazul in care cineva a facut puscarie p nedrept iar acum mai are putin si iese...ce putem face sa ii demonstram nevinovatia?va rog mult ...am ... (vezi toată discuția)