avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Restituire cheltuieli de transport
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Restituire cheltuieli de transport

Buna ziua.In cat timp se restituie cheltuielile privind deplasarea martorului intr-o cauza ?Am trimis plic cu confirmare de primire prin posta,am atasat documentele doveditoare ca sa fie complet.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters427129 , utilizator 18:37, 11 Aprilie 2017
Buna ziua,

Instanta de judecata se va pronunta cu privire la cheltuielile efectuate de martor prin hotararea judecatoreasca. Dupa ce ramane definitiva hotararea (daca mai este cale de atac si partile o exercita, hotararea devinde definitiva doar dupa terminarea apelului/recursului), puteti cere investirea cu titlu executoriu si puteti executa silita inculpatul/inculpatii.

Cu toate acestea, puteti cere oricand de la inculpat/inculpati suma efectuata cu transportul si ei o pot plati de buna voie. Daca nu, va trebui sa executati silit hotararea.
Imi cer scuze m-am exprimat gresit.Este un dosar(aduna marturii, probe), inca nu s-a inceput un proces.Am fost chemata doar sa dau o marturie in fata procurorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie in calitate de martor la in proces penal - decont sau neprezentare radue radue Buna ziua, Am primit o citatie in calitate de martor de fond pentru un proces penal privind \"Infractiuni pe drumurile publice\". Aceasta citatie vine in ... (vezi toată discuția)
Revizuire? alexandra.ada alexandra.ada buna seara..in cazul in care cineva a facut puscarie p nedrept iar acum mai are putin si iese...ce putem face sa ii demonstram nevinovatia?va rog mult ...am ... (vezi toată discuția)
Martori necitati in proces penal roberto3 roberto3 Buna ziua! Vreau sa intreb de ce din opt martori in total intr-un proces penal doi dintre ei nu au fost citati-mentionez ca cei doi erau chiar la fata locului ... (vezi toată discuția)