avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate cu facturi neincasate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate cu facturi neincasate

Am suspendat activitatea unui srl din 01.09 si am depus cerere pt.derogatoriu dar mai am cateva facturi neicasate de la clienti.
Intrebarea mea este daca mai pot emite chitante dupa aceasta data.
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 08:32, 18 Septembrie 2009
sunt de parere ca regimul derogatoriu se acorda pentru nedepunerea situatiilor financiara motivat de faptul ca societatea nu mai realizeaza nici o operatiune, asta inseamna ca teoretic nu se mai pot emite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare srl aura.radulescu aura.radulescu As vrea sa stiu daca este mai ieftin sa dizolv un srl sau sa il suspend? Daca nu cer regim derogatoriu, pe perioada suspendarii poti avea \"surpriza \"unei ... (vezi toată discuția)
Srl in perioada de suspendare bestb bestb Bun gasit dragilor! Voiam sa va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. O srl vrea sa suspende activitatea pe o perioada de 3 ani incepand cu 01.01.2010. In ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate societate Cabinet Av. Irina Rosulescu Cabinet Av. Irina Rosulescu Am si eu urmatoarea nelamurire. Un client m-a intrebat daca nu se poate solicita si obtine suspenarea unei Sc retroactiv pe o perioada de 3 ani intrucat asa ... (vezi toată discuția)