Bună seara, sunt angajat cu contract de munca parttime cu un salariu brut de 1280 lei. Pentru orele suplimentare mi se întocmește un act adițional prin care se modifică norma in ziua respectiva si este plătit normal. Astăzi am avut neplăcere sa vad pe fluturas salariul net , astfel ca tariful de incadrare a fost de 2500 lei iar salariul net in urma impozitelor si taxelor a ajuns sa fie 1522 lei.
Îmi puteți spune de ce a fost modificat tariful de incadrare la 2500 lei avand in vedere ca in luna decembrie , având același număr de ore ( peste norma mea de part time ) tariful de incadrare fost exact ca cel din contractul de munca (1280) după impozite si contributii am luat 1744 lei?
Alta intrebare dacă mă puteți ajuta in caz ca ati mai intalnit termenul de " reglări brute" ? In rubrica de Total prime apare : discount( reducerile pentru articole din magazin ) 492 lei iar sub REGLARI BRUTE 228 lei ? Stie cineva ce reprezintă ? Este corectă modificarea tarifului de încadrare ? În decembrie de ce a rămas conform contractului ?va multumesc mult.