avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare contract vanzare cumparare cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare contract vanzare cumparare cu uzufruct viager

Am facut un contract de venzare cumparare cu uzufruct viager si o clauza de intretinere cu o batrana si doresc sa il anulez (intenta este a mea) si vreau sa stiu cum se poate proceda.nu am nici o pretentie de le batrana,doar sa nu mai existe acest act si ea sa revina proprieter cum a fost inainte de incheerea actului cu mine. Multumesc daca ma puteti ajuta.
Cel mai recent răspuns: Catalin.com , utilizator 09:38, 12 Aprilie 2017
apelati la notarul public care a incheiat contractul sau in cazul in care batrana nu doreste anularea contractului, la instanta de judecata
Amandoi dorim acelasi lucru. Sa merg la acelasi notar sau pot merge si la alt notar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare de garsoniera anik233 anik233 buna ziua, as dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri,va rog frumos vecinul meu fiind batran,doreste sa treaca garsoniera pe numele meu as vrea sa stiu cum e ... (vezi toată discuția)
Diferente testament sau donatie angi84 angi84 Buna ziua, Vecina mea are o dilema si vreau sa o ajut. Ea are un apartament pe numele ei si nu are copii. I-a mostenit partea sotului (care a decedat), iar ... (vezi toată discuția)
Actul de donatie poate fi atacat/conestat in instanta? sandu_valentin sandu_valentin Am o mare dilema....suntem trei frati (cel mai mic sunt eu) iar parintii ar dorii sa-mi faca act de donatie pe apartamentul in care locuiesc dumnealor,ca dupa ... (vezi toată discuția)