avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... program
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

program

Buna ziua. Vreau sa depun o cerere de chemare in judecata la judecatoria sector 6 si nu stiu cum sa procedez. La registratura nu rapunde nimeni. Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: roxanamihaela22101978 , utilizator 13:39, 12 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru rapuns. Ma voi duce maine la registratura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie intr-un doasar civil dupa 10 ani de la inregistrarea dosarului! bazarul bazarul Buna ziua, Ma numesc Eugen Chis, astazi am primit citatie intr-un dosar civil unde sunt reclamant fiind vorba de ,,evacuare atribuire spatiu ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de depunere a apelului în vacanța instanțelor? Barbarosa Barbarosa Vreau sa depun apel la o comunicare sosita luna trecuta pe 15-16 iunie. Pe plic am doua stampile cu data, una din 11 iunie si cea de-a doua din 13 iunie. Pe ... (vezi toată discuția)
Cerere recalculare pensie de intretinere minor cristyna2010 cristyna2010 Buna ziua.Cunoaste cineva unde trebuie sa depun cererea de recalculare pensie de intretinere minor avand in vedere ca eu am domiciliul in sect.3?(la ce ... (vezi toată discuția)