Vreau sa depun apel la o comunicare sosita luna trecuta pe 15-16 iunie. Pe plic am doua stampile cu data, una din 11 iunie si cea de-a doua din 13 iunie. Pe comunicare scrie ca se pate face apel in 30 zile de la comunicare.
Care este ultima data la care pot face apel?
Instantele sunt in vacanta si au program, cel putin la sector 6, marti si joi de la 9-11. Pot depune prin posta?
Trebuie sa platesc ceva?
Se ia in considerare data de 13 iunie. Ultima zi este 16 iulie. Nu se ia in calcul prima si ultima zi. Daca termenul se implineste sambata, se poate depune luni. Dar, cel mai bine este sa nu o lasati pe ultima zi.
Depinde de obiectul actiunii, nu putem sti care este taxa care trebuie achitata. Daca nu o achitati cand depuneti apelul, o sa va comunice instanta cuantumul taxei.
Se poate depune prin posta cu confirmare de primire.
Pt a evita aglomeratia la registratura si surprizele /erorile de la posta puteti depune prin posta cu confirmare de primire si chiar cu continut declarat precizand pe recipisa apel la sentinta nr....
Intampinare
Dinte
Buna seara!
Atunci cand iti vine citatie de la tribunal, am inteles ca ai la dispozitie 30 de zile pentru intampinare.
Intrebarea mea este: De cand incepe ... (vezi toată discuția)
Termen
AlbertCaf
Buna ziua! Care este ultima zi a termenului de 25 zile in care pot efectiv sa merg sa depun intampinarea la registratura instantei, avand in vedere ca cererea ... (vezi toată discuția)