avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen

Buna ziua! Care este ultima zi a termenului de 25 zile in care pot efectiv sa merg sa depun intampinarea la registratura instantei, avand in vedere ca cererea de chemare in judecata a fost primita pe 20 mai?
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 23:01, 12 Iunie 2020
16 iunie dar v-as recomanda 15 ca sa nu existe surprize neplăcute.
iar daca cererea a fost primita pe 19 mai, iar termenul de 25 zile se implineste pe 14 iunie care e sambata. se prelungeste pana luni, 15 iunie?
Da, ultima zi este 15 iunie.

AlbertCaf a scris:

iar daca cererea a fost primita pe 19 mai, iar termenul de 25 zile se implineste pe 14 iunie care e sambata. se prelungeste pana luni, 15 iunie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza termenul de 10 zile de depunere la instanta a unui raspuns? cristiannegru cristiannegru - la data de 03.06.2014 am primit de la instanta o Comunicare a unei Intampinari in care mi se spune ca trebuie sa formulez un Raspuns in Termen de 10 ... (vezi toată discuția)
Cum se socotesc zilele pentru un eventual recurs ? cocos144 cocos144 Buna seara ! Am primit redactarea unei hotarari judecatoresti,care are insa posibilitatea unui eventual recurs din partea unei parti, in termen de 15 zile de ... (vezi toată discuția)
Calcul termen depunere întampinare n.c.pr.civ EduardRares EduardRares Bună ziua, Am primit de la Judecătorie plicul cu acţiunea pe data de 20 ianuarie (aceeaşi fiind şi data de pe ştampilă), punându-mi-se în vedere să ... (vezi toată discuția)