avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie intr-un doasar civil dupa 10 ani de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie intr-un doasar civil dupa 10 ani de la inregistrarea dosarului!

Buna ziua,
Ma numesc Eugen Chis, astazi am primit citatie intr-un dosar civil unde sunt reclamant fiind vorba de ,,evacuare atribuire spatiu reintregrare''
Dosarul a fost inregistrat la judecatoria sector 1 in 2005!:justcuz::justcuz:
In doarul acesta sunt citati si parintii mei care nu mai sunt sunt decedati ambii!!:(
Nu ma intereseaza speta pentru ca a fost rezolavata de 8-9 ani!!
Cum sa procedez sa se inchida dosarul?
Sa ma prezint la instanta cand sunt citat?
Sa trimit o cerere de renuntare prin mail la judecatorie?
Va rog sa ma ajutati!!!
Cu stima si consideratie Eugen Chis
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:02, 17 Noiembrie 2015
Formulati cerere de renuntare la judecata conform art.406-407 NCPC.
Unde pot gasi un draft pentru ,, cerere de renuntare''?
Se poate trimite si pe mail acestata cerere de renuntare la judecataoria sector 1 sau trebuie sa o depun la registratura?!
O puteti transmite si pe mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la cauza / disjungere Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Am primit de la CNADR un PV sanctionare pentru lipsa rovinieta. In aceeasi zi am trecut pe drumul respectiv de mai multe ori, primind de fiecare ... (vezi toată discuția)
Renunțare la judecată claudiasubotin claudiasubotin Am deschis o acțiune în contencios la Judecătoria de sector. În prezent suntem în faza în care eu am depus cererea de chemare în judecată și am primit ... (vezi toată discuția)
Ma pot razgandi in privinta renuntarii la judecata? ContSters347294 ContSters347294 In urma unei discutii cu aparatorul piritilor am stabilit sa cer renuntarea la judecata deoarece am cazut la intelegere . Am trimis pe fax cererea de renuntare ... (vezi toată discuția)